Bio

Olorar l'emoció, passar-la pel filtre d'un cap boig de grenyes, i parir amb gust exquisit.
El que surt del seu llapis són les ondulacions que anhelen atrapar un món que s'escapa; la fantasia colorista del moviment. 
Desmunta els tòpics d'un espai no només geogràfic, sinó també vital.
Si la il·lustració és un estil de vida, Hernán en H sap retratar la fam de vida d'una generació que no té complexes en dir que el món també és seu. 
Anna Zaera

Hernán en H (Amposta, 1989) va estudiar Artfinal ESARDI, Il·lustració EADT,  Belles Arts UB i Postgrau Il·lustració Infantil i Juvenil EINA a Amposta, Tarragona i Barcelona.
 

És el creador de la marca Del Terreno, dibuixos 100% ebrencs,
ha publicat els contes infantils: "Els Follets del Romer", “El Gegant del Burgà”, “La vida de mi goma” i “La Llúcia i el tresor del gambutzí”, i és lo il·lustrador i dissenyador de les guies turístiques infantils i pedagògiques de La Berelluga.

 

 Ha col·laborat amb el projecte "Humanitzem els hospitals" Planta de pediatria de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, coordinat per Ignasi Blanch, ha il·lustrat els murals “Les aus del Delta de l’Ebre” a l’àrea pediàtrica de l’Hospital Comarcal d’Amposta, ha donat vida al Nus de la Plataforma en Defensa de l'Ebre per la seua majoria d'edat i a la portada de la cançó "La Força de l'Ebre" de Pepet i Marieta. 
 

Les seves activitats es centren amb el món de la il·lustració,
el disseny gràfic y la comunicació visual.


Generalitat de Catalunya, Consell Comarcal del Montsià, 
Ajuntament Amposta, Ajuntament Valls, Fundació Plegadis,
Fundació Jaume Bofill, Fundació Gentis, Vertex Comunicació,
Walabi Studio, Frigorífics Lluís, Som Natros, Segell Microscopi, 
Tutu Records, We Love Fest, Eufònic Fest, Pepet i Marieta.

© 2021 Hernánenh / Barcelona 


El texto y las imágenes de este sitio están protegidas por copyright. Los usuarios no podrán copiar ningún contenido de este sitio, ni total ni parcialmente, sin la expresa autorización del autor. 

 

La vida de goma

Children Book 0-3 Years Mènsula Edicions

Go to link